hero-image overlay

Ga je mee op reis?

Naar mijn droombestemming:

Zuid-Afrika

Niek van Lieverloo

Eindelijk mogen we het onthullen!

Reis je met mij mee naar mijn droombestemming?

In januari 2025 reist The Chef’s Travel Club naar Zuid-Afrika!

Ik heb namelijk iets bijzonders met Zuid-Afrika. Ontdek de combinatie tussen onbegrensde culinaire mogelijkheden en ongekend hoge hospitality services. Doe daar een indrukwekkend landschap en de meest fantastische wijngebieden bovenop en je hebt mijn droom te pakken.

Margot Janse

De droom

Niek is gek op Zuid-Afrika! Ontdek de combinatie tussen onbegrensde culinaire mogelijkheden en ongekend hoge hospitality services. Doe daar een indrukwekkend landschap en de meest fantastische wijngebieden bovenop en je hebt de droom van Niek te pakken. Tijdens deze reis gaan deuren open die normaal gesloten blijven. Zeer uniek is het ontmoeten van Margot Janse, chef de cuisine en eigenaresse van Le Quartier Français in Franschhoek en haar prachtige zaak SAAM in Amsterdam. Naast dat jullie de ultieme ontspanning van Zuid-Afrika gaan ervaren, zal het avontuur in prachtige natuur met de kans op wild-life niet gaan ontbreken. Als kers op de taart laat Niek alles samenkomen in een fantastisch afsluitend diner, waar Niek op een bijzondere locatie voor de gasten wil gaan koken.

Meet Niek!

De chef

Culinair eindverantwoordelijk voor Kasteel Maurick en restaurant Hendrik van Maurick / Onderdeel van de Lievergoed collectie / Niek spaart historische locaties / Heeft er een kritisch oog voor / Van bijbaan naar koken in sterrenzaken / Zag de perfecte stap naar culinair directeur / Haalt inspiratie uit reizen / Achter ieder gerecht zit een verhaal / Creatief brein / Slimme ondernemer/ Een echte verbinder / Wel ongeduldig / Geniet van zijn wijnclubje / Altijd zijn verrekijker paraat / Want Zuid-Afrika is zijn 2e thuis / Meet Niek!

Never Ever Blue

De reis

Deze reis wordt een mix van beleven, ervaren, verrassingen, unieke plekken bezoeken, te gekke ondernemers tegenkomen, bijzonder vervoer, fijne verblijfsplekken, heerlijk eten en drinken en dat alles onder de Zuid-Afrikaanse zon. Na aankomst in Kaapstad reizen we na een nacht slapen direct af per touringcar naar indrukwekkende wildlife resorts en staat de dag erna wijn centraal. ‘s Avonds slapen we in Franschhoek, want de volgende dag moeten we vroeg uit de veren voor het programma met en rondom Margot Janse. De dag erna reizen we naar Kaapstad om deze fantastische stad te ontdekken. Op vrijdag gaan we vroeg de Tafelberg op en sluiten we de reis af met een fantastisch diner door Niek bereidt. Met een koffer vol onuitwisbare herinneringen gaan we na 5 dagen weer huiswaarts. Dit bijzondere concept is ontstaan in opdracht van Noord-Brabant Culinair en wordt gecreëerd en georganiseerd door Never Ever Blue.

Once in a lifetime experience

Voor wie?

Alle leden van NBC mogen hun mooiste droomreis uitspreken. Van welke reisbestemming dromen zij om naar toe te gaan met 20 fans? Want dit gaat vervolgens werkelijkheid worden! Tijdens deze reizen prikkelen we alle zintuigen en zetten we ieders smaakpapillen op scherp. zodat de chefs, maar ook al hun gasten, flink geïnspireerd worden. Een echte once in a lifetime experience! Ga jij mee op reis?

  • Jij houdt van luxe, bijzondere culinaire belevingen en de beste wijnen.
  • Jij mag echt niet ontbreken op deze reis!
  • Jij bent loyaal en vaste gast of partner bij de Lievergoed collectie.
  • Deze reis, daar droom jij van.
  • Jij en Niek hebben al veel bijzondere momenten samen gedeeld, jij bent een goede vriend (en fan!) die Niek graag meeneemt op zijn droomreis!

Herken jij jezelf hierin? Dan is deze droomreis naar Zuid-Afrika echt iets voor jou!

 

Zuid-Afrika Voorproefavond

Uitnodiging op dinsdag 19 september om 18:30 uur

Ervaar de Zuid-Afrikaanse droom van Niek van Lieverloo tijdens dit bijzondere diner. Iedereen die geïnteresseerd is om op culinair avontuur te gaan kan zich hiervoor aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Samen met Never Ever Blue die deze reis organiseert zal Niek deze avond ook alles vertellen over de Zuid-Afrikaanse droomreis die gaat plaatsvinden in januari 2024! Voor het deelnemen aan deze bijzondere voorproefavond vragen wij 100 euro per persoon. Mocht je besluiten om mee te gaan op reis worden deze kosten van het diner als korting in rekening gebracht.